Bliv medlem

Filmakademiet godkender i øjeblikket ingen nye ansøgninger.

Bestyrelsen er i gang med den årlige gennemgang af medlemsskaberne og retningslinjerne, derfor godkender vi pt ikke nye medlemsansøgninger.

Her kan du ansøge om medlemsskab af Danmarks Film Akademi

Som medlemmer af Filmakademiet optages kun personer, som har erhvervsmæssig og filmfaglig tilknytning til den danske film- eller tv-branche og som i det daglige arbejder med film eller tv. Filmakademiet ønsker at repræsentere en bred vifte af de filmfaglige aktive i Danmark og opfordrer derfor alle, der har arbejdsmæssig tilknytning til branchen, om at søge om medlemsskab. Det er gratis at være medlem af Danmarks Film Akademi.

For at blive medlem skal mindst ét af følgende kriterier være opfyldt:
– Medlemmer af et filmfagligt forbund (se ansøgningsformularen)
– Filmfagligt aktive, der har mindst 2 film- eller tv-credits (nævn venligst titler i ansøgningsformularen).

Det er vigtigt, at du udfylder felterne med privat email og beskæftigelse. Grunden til at vi beder om din private email er, at vi i stigende grad oplever at arbejdsrelaterede emailadresser bliver forældet, og vigtig information om bl.a. afstemningsprocedurer når således ikke frem.

Medlemsskabet skal fornyes hvert år – dette gøres ved at logge ind. For at være berettiget til at stemme til Robert Prisen, skal dit medlemsskab være aktivt og fornyet senest 31. december i indeværende filmår. Danmarks Film Akademi forbeholder sig retten til at godkende eller afvise ansøgninger om medlemsskab i henhold til de beskrevne kriterier.

Registrering gennemført

Vi har nu modtaget din ansøgning og vil behandle den indenfor 3-4 dage. Når vi har behandlet din ansøgning, vil du modtage en bekræftelse, og du kan derefter logge ind på hjemmesiden.