Nyheder /

DFA medlemmer er i gang med nomineringsafstemning

I løbet af en lille måned vil medlemmerne i Filmakademiet have mulighed for at stemme om hvilke film og personer der bliver nomineret til Robert Prisen 2017. I forbindelse med årets afstemning er stemmeprocessen blevet optimeret. Formand Kim Magnusson fortæller her om den nye afstemningsprocedure:

Det er så dejligt at jeg med glæde kan fortælle at vi endelig har nået det, som vi I bestyrelsen, og som jeg har prædiket om løbende – flere medlemmer og dermed massiv masse i de respektive kategorier , og derfor kan vi I år starte med at nominere indenfor de forskellige fagområder.
 
Så igen tak fordi I støtter op, tak fordi I hjælper og tager det alvorligt, og med julens komme er det tid til at se film igennem og sikre det bedst mulige grundlag for en ordentlig nominerings-process – den har vi ventet på i mange år, men nu er den her – så lad os få den bedste ud af det.
Filmakademiets medlemmer modtager derfor i år differentierede afstemningsskemaer på baggrund af deres beskæftigelse i filmbranchen.
De nominerede film og personer bliver offentliggjort i anden uge af januar 2017!
Robert Prisen afholdes søndag d. 5 februar 2017 i Tivoli Hotel & Congress Center.