Nyheder /

Live reading med ‘Den eneste ene’

Det er 20 år siden Danmarks Film Akademi gav hele seks Robert priser inklusiv Årets film og Årets manuskript til ‘Den eneste ene’. Det jubilæum fejrer vi ved at lade nogle af Danmarks bedste skuespillere puste nyt liv i den danske filmklassiker ved en ekstraordinær live-reading af Kim Fupz Aakesons originale manuskript – med et 180 graders køns-twist.
Et godt filmmanuskript er nemlig godt, selv uden billederne og uagtet hvordan (køns-)rollerne er fordelt. Denne reading kan kun kan opleves én gang, og som vi ved fra vores meget populære live-reading med kønsskifte på ‘Blinkende lygter’ i 2018, så bliver det aldeles uforudsigeligt og forrygende sjovt.

Kom og hør uforglemmelige replikker som ‘Du lugter af løg’, ‘Meget mærkeligt firma, og ’Jeg bedragede dig ikke, jeg bedrog dig’ leveret af en perlerække af danske skuespillere.

Som før ledes løjerne af instruktør Oliver Zahle live på scenen, der også læser regibemærkninger. Og revolverdramatikken fyres altså kun af denne ene gang på Revolver!

Skuespillerne offentliggøres løbende.

STED:Revolver på Republique, Øster Fælled Torv 24, 2100 Østerbro, København.

TID: Fredag d. 25. oktober kl. 20.00

Læs mere og køb billetter her

Live-readingen af ‘Den eneste ene’ er realiseret med støtte fra Dansk Skuespillerforbund og Danske Dramatikere, og Danmarks Film Akademi retter en særlig tak til Kim Fupz Aakeson.