Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for Danmarks Film Akademi

OM DANMARKS FILM AKADEMI’S PRIVATLIVS- OG COOKIEPOLITIK

Denne privatlivs- og cookiepolitik beskriver, hvordan Danmarks Film Akademi, Tagensvej 85F, 2200 København, cvr.nr. 11964206 (DFA, Filmakademiet), indsamler og anvender dine personoplysninger som led i dit medlemskab af DFA, via nyhedsbreve og på vores hjemmeside www.filmakademiet.dk.

 

FORMÅLET MED BEHANDLINGEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER

DFA’s behandling af personoplysninger sker til det formål at oprette og administrere et medlemskab til dig, så du kan modtage nyheder om filmbranchen og Filmakademiets aktiviteter, benytte dig af medlemsfordele og stemme i forbindelse med Robert Prisen.

DFA bruger dine personoplysninger om tilhørsforhold i et filmfagligt forbund for at validere dit medlemskab og din(e) stillingsbetegnelse(r) i filmbranchen til at målrette stemmeskema til dig når der skal stemmes i forbindelse med Robert Prisen.

 

HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER DFA?

DFA indsamler personoplysninger om dig, der kan inkludere følgende:

  • Personoplysninger, herunder e-mail, navn, telefonnummer, loginoplysninger, stillingsbetegnelse og evt medlemskab i filmfagligt forbund når du selv ansøger om medlemskab via formularen på vores hjemmeside.
  • Personoplysninger herunder navn og e-mail når du som medlem tilmelder dig nyhedsbrevet eller stemmer ifm. Robert Prisen.
  • Personoplysninger vi udveksler med en tredjepart, når vi indhenter oplysninger om medlemskab i et filmfagligt forbund til validering af et medlemskab.
  • Når du modtager nyhedsbreve og stemmer ifm. Robert Prisen, og logger ind på din personlige profil på vores hjemmeside.
  • Personoplysninger, når du tilmelder en film / TV-serie til Robert Prisen. Disse oplysninger kan inkludere navn, profession, e-mail, telefonnummer og oplysninger om filmen/serien.
  • Billeder og video, hvor du kan medvirke i forbindelse med din deltagelse i Robert Prisen.
  • Vi registrerer cookies og andre oplysninger fra din computer, herunder IP-adresse, operativsystem, browsertype, geografi mv., hver gang du besøger filmakademiet.dk. Oplysningerne bruges til at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden bl.a. via Google Analytics, der indsamler data over, hvordan du som bruger anvender vores hjemmeside. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, eks. til at se, hvilke sider og browsere, der anvendes mest.
  • Personoplysninger, du videregiver, når du søger en stilling, ansøger om frivilligt arbejde eller henvender dig telefonisk eller via e-mail med eventuelle spørgsmål om DFA eller dit medlemskab.

 

HVORDAN INDSAMLER OG BEHANDLER VI DINE OPLYSNINGER?

DFA indsamler og behandler udelukkende personoplysninger, du selv har afgivet dit samtykke til, eksempelvis ved aktivt at ansøge om medlemskab eller tilmelde din film til Robert Prisen. Herudover kan DFA også behandle dine personoplysninger for at forfølge en legitim interesse. En legitim interesse for DFA vil bl.a. være optimering af vores aktiviteter og tilbud, forbedring af vores hjemmeside, målretning af markedsføringsmateriale og besvarelse af dine henvendelser, telefonisk såvel som skriftlig.

DFA kan også indsamle personoplysninger i form af billeder og video der er taget i forbindelse med et DFA arrangement, eksempelvis ved Robert Prisen.

Oplysning om dit fagforeningsmæssige tilhørsforhold og/eller filmfaglige krediteringer er nødvendigt at behandle, fordi medlemskab i et filmfagligt forbund og/eller krediteringer for aktivt arbejde i filmbranchen er kriterier der skal være opfyldt for at kunne blive medlem af DFA.

Som beskrevet ovenfor anvendes der desuden cookies på filmakademiet.dk med det formål at forbedre dine onlineoplevelse, blive klogere på de besøgendes præferencer og for at sikre, at hjemmesiden fungerer optimalt.

 

HVEM MODTAGER DINE OPLYSNINGER?

I overensstemmelse med den gældende persondatalov, kan DFA i nogle tilfælde udveksle dine personoplysninger med følgende modtagere:

  • Dit eventuelle filmfaglige forbund, som er omfattet af aftalen om medlemskab, i det omfang dette er nødvendigt for at validere dit medlemskab.
  • European Film Academy, hvis du bliver nomineret til en pris i forbindelse med Robert Prisen. Dette for at kunne tilbyde et medlemskab i EFA i de priskategorier der gælder i begge Filmakademier.
  • Underleverandører, som DFA har godkendt til varetagelse af dele af DFAs administration, såsom et webbureau og en hostingudbyder for vores hjemmeside.
  • Offentlige myndigheder, hvis det er påkrævet i henhold til lovgivning.
  • Hvis dine personoplysninger overføres til tredjelande, dvs. lande uden for EU/EØS, vil DFA sikre, at overførslen altid sker på et lovligt grundlag. Overførsel kan f.eks. være aktuel, hvis DFA skal benytte en it-leverandør, der er placeret i et tredjeland.

 

HVORDAN BESKYTTER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

DFA opbevarer altid dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Det er kun sekretariatet der har adgang til registrerede personoplysninger. Vi gemmer dine personlige oplysninger på password beskyttede computere med begrænset adgang. Sekretariatet er oplært i at respektere dine personoplysninger og er forpligtet til at benytte dem udelukkende i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

DFA opbevarer kun personoplysninger så længe det er relevant for det formål, oplysningerne er indhentet til. Visse oplysninger kan dog blive opbevaret i en længerevarende periode af statistiske og analytiske årsager, evt. i aggregeret form, og slettes, når statistikken/analysen er gennemført.

  • Ønsker du at annullere dit medlemskab i DFA, vil dine oplysninger blive slettet med det samme og du vil også automatisk blive afmeldt nyhedsbrevet. For at annullere dit medlemskab skal du kontakte sekretariatet på info@filmakademiet.dk.
  • Ønsker du at afmelde dig nyhedsbrevet, vil dine kontaktoplysninger blive slettet umiddelbart efter. Du kan til enhver tid afmelde tjenesten i bunden af hvert nyhedsbrev eller ved at kontakte sekretariatet på info@filmakademiet.dk
  • Henvendelser vedrørende frivillig eller lønnet arbejde, opbevares i op til 6 måneder og slettes herefter.
  • Øvrige oplysninger, herunder oplysninger om din stemmedeltagelse ved Robert Prisen vil blive slettet efter 1 år.

Bemærk at der kan findes links på DFAs hjemmeside til andre websites der ikke er omfattet af denne privatlivspolitik.

 

COOKIES

Cookies er en lille datafil, der bliver lagt på din computer, når du bruger en internettjeneste. Cookies indeholder oplysninger, der senere kan læses af en webserver på det domæne, som udstedte den pågældende cookie, dvs. hjemmesiden husker dig næste gang, du besøger den.

Der findes 2 typer af cookies – midlertidige cookies og permanente cookies. Midlertidige cookies er informationsenheder, som slettes, når du lukker din web-browser. Permanente cookies er informationsenheder, som bliver gemt på din computer, indtil de bliver slettet. Permanente cookies sletter sig selv efter en vis periode, men bliver fornyet, hver gang du besøger hjemmesiden. DFA’ hjemmeside anvender både midlertidige og permanente cookies.

For at kunne videreudvikle og forbedre hjemmesiden, samt optimere din login oplevelse på filmakademiet.dk anvender DFA cookies fra visse tredjeparter. Der føres således statistik via Google Analytics over, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. DFA bruger derudover tjenesten Surveymonkey til udsendelse af stemmeskemaer ifm. Robert Prisen og Mailchimp til udsendelse af nyhedsbreve. Begge tjenester bruger cookies til at optimere brugeroplevelsen på deres hjemmesider.

Alle de informationer, vi modtager er anonyme.

Du kan altid afvise eller fravælge cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender.

 

DINE RETTIGHEDER

DFA har en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger og sikre dine rettigheder som registreret, da dette har en høj prioritet for os. I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger kan du gøre brug af følgende rettigheder:

– retten til indsigt i dine personoplysninger;

– retten berigtigelse af dine personoplysninger;

– retten til sletning af dine personoplysninger, hvis visse betingelser er opfyldt;

– retten til begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger;

Hvis du har afgivet samtykke til behandlingen af dine personoplysninger, f.eks. i forbindelse ved at oprette et medlemskab, kan på du ethvert tidspunkt tilbagekalde dit samtykke, hvorefter behandlingen vil ophøre.

 

HENVENDELSER OG KLAGE

Har du spørgsmål angående DFA’s behandling af dine personoplysninger, eller er du uenig i den måde, som DFA behandler dine personoplysninger på, kan du kontakte sekretariatet på info@filmakademiet.dk / +45 33454744

Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, som er den myndighed i Danmark, der fører tilsyn med bl.a. virksomheders behandling af personoplysninger. Kontaktoplysninger på Datatilsynet er tilgængelige på deres hjemmeside: www.datatilsynet.dk.

 

ÆNDRINGER

DFA forbeholder sig ret til at foretage ændringer af og opdatere denne privatlivs- og cookiepolitik uden forudgående varsel, bl.a. når det er nødvendigt som følge af lov- og praksisændringer på databeskyttelsesområdet.

Vi anbefaler derfor, at du løbende holder dig orienteret.

Dato for seneste ændring af privatlivs- og cookiepolitikken: 19. maj 2018.